Over ons

Welkom bij Tandartspraktijk Van Vollenhoven, uw vertrouwde partner in mondgezondheid. In het hart van onze gemeenschap gevestigd, zijn wij een baken van tandheelkundige expertise en zorg, gewijd aan het verbeteren van de levenskwaliteit van onze patiënten.

Bij Tandartspraktijk Van Vollenhoven geloven we dat uitstekende tandheelkundige zorg meer is dan alleen behandelen; het gaat om het creëren van een blijvende relatie met onze patiënten. Ons team van deskundige tandartsen, toegewijde mondhygiënisten en vriendelijk ondersteunend personeel werkt onvermoeibaar om een omgeving te creëren waar iedereen zich welkom en verzorgd voelt.

Onze praktijk is uitgerust met state-of-the-art technologieën en faciliteiten, waardoor we een breed scala aan tandheelkundige diensten kunnen aanbieden. Van preventieve zorg en routinematige controles tot geavanceerde cosmetische en restauratieve behandelingen, we zijn erop gericht om aan al uw tandheelkundige behoeften te voldoen. We streven ernaar om elke behandeling zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken, met aandacht voor uw persoonlijke behoeften en wensen.

Educatie en preventie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat goede mondgezondheid essentieel is voor het algehele welzijn en we zetten ons in om onze patiënten te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om hun tanden gezond te houden. Onze blog speelt hierin een cruciale rol, door regelmatig waardevolle inzichten, tips en nieuws uit de tandheelkundige wereld te delen.

De gemeenschap is de kern van alles wat we doen. We zijn trots op onze rol als actieve deelnemers in lokale evenementen en initiatieven die de gezondheid en het welzijn bevorderen. Onze praktijk is niet alleen een plaats voor behandeling, maar ook een centrum voor leren, delen en groeien samen met onze patiënten.

Uw glimlach is onze grootste beloning. Bij Tandartspraktijk Van Vollenhoven zijn we toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke zorg en het opbouwen van langdurige relaties met onze patiënten. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in onze praktijk en samen te werken aan een gezonde, stralende glimlach.